KORAY AVCI - SESSİZ KADIN SÖZLERİ & DİNLE


KORAY AVCI - SESSİZ KADIN DİNLE

KORAY AVCI - SESSİZ KADIN SÖZLERİ
Şimdi sen de öyle bakarsan bana
Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan
Her defasında başa dön derim
Ama kalırım sen anlamazsan
Kirli camlardan bakarım
Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında
Temizlemediğime yanarım
Güzel kadın, sessiz kadın.. Nerelerdesin

Efendi kelimesi ben büyürken sokağımdan kaçmış
Çocukken ergenlik sivilcelerim insanların gözüne batmış
Ot yesem, bok yemiş diye milletin içinde kalmış ki
Oturmadan oturma eylemime ya oturursa diye oturanlar ayaklanmış
Sefaletten değil de sefil yaşa diye az verilmiş
Az kalan çoktan gitmiş
Çok oldum diyip şamar yiyen ben
Ha unutmadan tekrar edeyim
Güzel kadın da sen
Neden bakmazsın sen
İçimin sızladığı geceler yorgana sarılır sırılsıklam izlerim duvardan dökülen terleri
Bazen güneş doğmadan uyuyamam
Sanki tüm kötülükler sabahına yok olurmuş gibi
Açar camı koklarım
Şehrin ortasında ıslak ormanların güzelliklerini
En azından öyle hissederim betondan kaplı çiçekleri
Kurduğum hayalleri anlatırım
Anlatır, inan diye gözlerine bakarım
İnanmazsın
Ulan hepsi gerçek olur
Sen inanmadığını bile hatırlamazsın, olsun
Zaten sen de öyle bakarsan bana
Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan
Varsın unutulsun, unutulsun da
Hatırlarsın elbet
Söylediğimiz şarkılardan, şiirlerden, anılardan, hikayelerden
Şimdi sen de öyle bakarsan bana
Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan
KORAY AVCI BİYOGRAFİ
Söylediği şarkılarla, çaldığı anstrümanlarla dikkat çeken Koray Avcı bir anda büyük bir çıkış yaptı. Ankara sokaklarında çalıp söyleyen Koray Avcı ve grubu metroda söyledikleri şarkının kısa zamanda sosyal medyada yayılması ve ardından diğer şarkılarına çektikleri videolarla sevilen bir isim olmayı başardı.
Koray Avcı kimdir? Koray Avcı'nın hayranları nereli olduğunu, şarkılarını ve özel hayatına dair birçok seyi merak ediyor... İşte Koray'ın hayatı...
Aslen Erzincan’lı olan Koray Avcı söylediği Ankara’da Kızılay’dan Batıkent’e gitmek için bindikleri metroda söyledikleri Volkan Konak şarkıları ile sosyal medyada milyonlara ulaşan eşsiz bir ses. Söylediği Volkan Konak şarkıları ile Karadenizli olduğu düşünülmektedir. Ankara’da sokak sanatçılığı yapan Koray Avcı ve Köksal Fındık harçlıklarını kazanmak için sokakta türküden oyun havasına kadar her türlü müziği yaparak başladılar. Son yıllarda profesyonel stüdyo kayıtlarına başlayarak kendi tarzlarında müziğe devam etmekteler. 2015 yılında başlayan albüm çalışmaları ve dizi jenerik müziği projelerine imza atmışlardır.
Galatasaray’ın şampiyon olduğu gün çaldıkları Galatasaray Marşı ve peşinden Volkan şarkıları söylemesinin ardından 14 yaşındaki bir çocuğun çektiği videoyu youtube’a yüklemesi ve sosyal medya da çok kısa sürede paylaşılması ile meşhur oldular Koray Avcı ve Köksal Fındık . O günün hikayesi ise kısaca Ankara Tunalı Hilmi caddesinde canlı müzikten kazandıkları paranın biraaz az olduğunu düşünen Oğuz Arslan’ın birde Volkan Konak söyle demesiyle kazandıkları paranın bir anda artması ile Koray Avcı’nın metroya girip Volkan Konak şarklıları ile yüklü bir miktar para kazanıp gün sonunda talihsiz bir olayla kazandıkları parayı kaybetmeleri şeklindedir.
Ayrıca Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında ücretsiz konserler vererek duyarlı bir davranış sergileyen Koray Avcı dünyanın bir çok yerinde sayısız konser vermiştir. Koyu bir Nazım Hikmet  hayranı olan sanatçı, sık sık şarkı aralarında şiirler okuyarak seyircisini kendisine hayran bırakmaktadır.
Sesi gülen adam olarak ismini duyuran  sanatçı Neşet Ertaş, Volkan Konak, Nurettin Rençber, Ahmet Kaya, Onur Akın ve ismini sayamadığımız bir çok sanatçının efsaneleşmiş eserlerini kendi yorumuyla yeniden gün yüzüne çıkarmaktadır. korayavci.com.tr adresinden veya sosyal medyalarda “Koray Avcı” ismiyle sanatçı hakkında detaylı ve güncel bilgiler bulunabilir.
Koray Avcı ve Oğuz Arslan sonrasında her zaman olduğu gibi sokakta, evde, arkadaş ortamında, farklı illerin meşhur yerlerinde, barlarda, konserlerde farklı şarkılar seçerek onlara akustik ve performans videolar çekerek milyonlara ulaşmayı başardılar. Koray Avcı aynı zamanda çok dokunaklı şiirlerde yazmış ve bunları şarkılar arasında ve hikayeler veya yaşanmışlıklar arasında eşsiz gülen sesi ile seslendirmiştir. Müzik yapmasına tek destek veren babannesi ise Koray Avcı’nın en büyük aşkı. Farklı illere giderek çok farklı projelere imza atan Koray Avcı ve Oğuz Arslan hala halkın arasında yer almaya devam ediyorlar. Asıl amaçlarının meşhur olmaktan ziyade şarkıları ile dinleyenlere farklı tatlar yaratmak, onlarla ağlamak ve onlarla gülmek. Sesi Gülen Adam Koray Avcı olarak bilinen Koray Avcı’nın “Sesi Gülen Adam” lakabı ise videolarda yapılan yorumlarda genellikle aynı yorumu paylaşmış olunmasıdır.